MAKTABGACHA TAʼLIMDA MILLIY QADRIYATLARDAN FOYDALANISHNING OʻZIGA XOS JIHATLARI (Journal of Universal Science Research, 2026)
Maqolada bugungi kunda maktabgacha taʼlim tizimida amalga oshirilayotgan  islohotlar, milliy qadriyatlar, shu  oʻrinda xalq ogʻzaki ijodining bola tarbiyasidagi oʻrni va mazmun-mohiyati, undan foydalanishda tarbiyachilarning masʼuliyati koʻrsatilgan. Shuningdek, barcha qadriyatlar taʼlimiy, tarbiyaviy ahamiyatga ega, ular, yosh avlod ongi, dunyoqarashining shakllanishiga, ichki ruhiy dunyosining, aqliy faoliyatining kamol topishida muhim ahamiyat kasb etadi.