BOʻLAJAK TARBIYACHILARNING IJODIY KOMPETENSIYALARINI RIVOJLANTIRISH ORQALI BOLALARDA MUSTAQIL FAOLLIKNI SHAKLLANTIRISH (Journal of Universal Science Research, 2026)
Ushbu maqolada boʻlajak tarbiyachilarning ijodiy kompetensiyalarini rivojlantirish yoʻnalishlari keltirilgan. Boʻlajak tarbiyachilar va ota-onalarga maktabgacha yoshdagi bolalar rivojlanishining asosiy yoʻnalishlari va metodlari tavsiya etilgan.