O‘ZBEKISTONDA TO‘QIMACHILIK SOHASINI INNOVATSION RIVOJLANTIRISH ISTIQBOLLARI (Journal of Universal Science Research, 2023)
Maqolada yillar davomida erishilgan natijalar muhokama qilinadi to‘qimachilik sanoatidagi mustaqillik, shuningdek, eng muhim omillar sohaning eksport salohiyatini oshirishga xizmat qilmoqda.