Biologiyada evolyutsiya va rivojlanish modellari, biologik tizimlarning tarqalish modellari (Journal of Universal Science Research, 2023)
Ushbu makolada biology va Tibbiyotda matematik modellashtirish va sohalarda modellashtirish orqali yaratilayotgan nanotexnologiyalar to’grisida bayon qilinadi.