Kadrlar tayyorlashda zamonaviy va milliy yondashuvlar (Journal of Universal Science Research, 2023)
Bu maqolada ta’limdagi islohotlar haqida so’z boradi. Kelajak avlodga qanday usulda ta’lim va tarbiya berishning zamonaviy usullari muhokama qilinadi. Uzluksiz ta’lim tizimining rivojlangan davlatlardagi va O’zbekistondagi taqqoslashuvi va o’xshash jihatlari berib o’tilgan. Bu sohada olib borilayotgan islohotlarning samarali jihatlari va uni bolalarga to’g’ri tatbiq etish yo’llari ko’rsatilgan. Ta’limni rivojlantira olgan davlatning boshqa sohalari ham o’z-o’zidan yuksalib ketishi isbotlab berilgan.