SANOAT KORXONALARIDAN CHIQADIGAN GAZLARNING INSON SALOMATLIGIGA TA`SIRI. (Journal of Universal Science Research, 2023)
Ushbu maqolada bugungi kunning global muammolaridan biri sanoat korxonalaridan chiqadigan gazlarning inson salomatligiga va atrof-muhitga ko‘rsatadigan ta’siri haqida so‘z boradi.