ZAMONAVIY KIRUVCHI TURIZM BOZORINING O‘ZIGA XOS XUSUSIYATLARI VA SURXONDARYO VILOYATIDA RIVOJLANTIRISH ISTIQBOLLARI (Journal of Universal Science Research, 2023)
Maqolada kirish turizmining o‘ziga xos xususiyatlari, uning tasniflanishi va talqinidagi farqlar va o‘xshash tomonlar ochib berilgan. Kirish turizmining ijtimoiy-iqtisodiy vazifalari, unga ta’sir etuvchi omillar tadqiq etilgan. O‘zbekisonda, jumladan Surxondaryo viloyatida kirish turizmini rivojlantirish bo‘yicha amalga oshirilayotgan islohotlarga baho berilgan va tadqiqot natijalari bo‘yicha xulosalar qilingan.