MAKTABGACHA TA’LIM TASHKILOTLARIDA TA’LIMIY FAOLIYATNI O‘YINLAR ORQALI TASHKIL ETISH (Journal of Universal Science Research, 2025)
ushbu maqolada maktabgacha yoshidagi bolalarga ta’lim berishda ta’limiy o‘yinlarninig axamiyati yoritib berilgan. Shu bilan birga bir nechta ta’limiy o‘yinlardan namunalar keltirilgan.