MAKTABGACHA TA’LIM YOSHIDAGI BOLLARNI SOG‘LOMLASHTIRISHNI INNOVATSION USULLARI (Journal of Universal Science Research, 2025)
Maqolada maktabgacha ta’lim yoshidagi bolalarni sog‘lomlashtirish bo‘yicha taklif va tavsiyalar keltirib o‘tilgan bo‘lib bu ilmiy nazariy jihatdan tahlil qilingan. Shuningdek bolalarni sog‘lomlashtirishda maktabgacha ta’lim tashkilotlarida yuzaga kelayotgan muammolar jihozlash muammolarining mavjudligi bo‘yicha amaliy takliflar ilgari surilgan.