MAKTABGACHA TA’LIM SIFATINI OSHIRISHDA RAQAMLASHTIRISH, INNOVATSIYALAR VA SUN’IY INTELLEKTDAN FOYDALANISHNING YANGI YO‘NALISHLARI (Journal of Universal Science Research, 2025)
Ushbu maqolada maktabgacha ta’limda innovatsion yondashuvlar va sun’iy intellekt texnologiyalaridan foydalanish imkoniyatlari, ularning afzalliklari va kamchiliklari, xavfsizlik va etik masalalar, amaliy tatbiq etish yo‘llari hamda kelajak istiqbollari tahlil qilinadi. Maqola asosan nazariy-tahliliy yondashuvga tayangan. Xalqaro ilmiy manbalar, tadqiqot maqolalari, xalqaro tashkilotlar (OECD, UNESCO, Jahon banki va boshqalar) hisobotlari hamda ayrim amaliy loyihalar tajribasiga tayangan holda mavzu yoritildi.