MAKTABGA TAYYORLOV GURUHI TARBIYALANUVCHILARINING INGLIZ TILIDA PRODUKTIV MULOQOT KO‘NIKMALARINI “VERSATILE” METODIKASI ORQALI RIVOJLANTIRISH (Journal of Universal Science Research, 2025)
Maqolada maktabga tayyorlov guruhi tarbiyalanuvchilarining ingliz tilida produktiv muloqot ko‘nikmalarini rivojlantirishda “Versatile” metodikasining pedagogik asoslari, tarkibiy elementlari va samaradorligi ilmiy nuqtai nazardan yoritilgan. Metodikaning o‘yinli, musiqiy-harakatli va rolli-syujetli faoliyatlarga asoslanganligi sababli bolalarning tabiiy til o‘zlashtirish jarayoniga mos kelishi ta’kidlangan.