MAKTABGACHA TA’LIMDA RAQAMLI TEXNOLOGIYALAR VA INTERAKTIV METODLARDAN FOYDALANISH IMKONIYATLARI (Journal of Universal Science Research, 2025)
Ushbu maqola maktabgacha ta’limda raqamli texnologiyalar va interaktiv metodlardan foydalanish imkoniyatlarini o‘rganishga bag‘ishlangan. Zamonaviy pedagogik jarayonlarda interaktiv ta’lim vositalari bolalarning bilimini mustahkamlash, ijodiy va ijtimoiy ko‘nikmalarini rivojlantirishda muhim rol o‘ynaydi. Raqamli platformalar va ilovalar yordamida o‘quv jarayoni qiziqarli va samarali bo‘lishi mumkin. Shu bilan birga, pedagoglar texnologiyalardan to‘g‘ri foydalanish strategiyalarini ishlab chiqishlari zarur. Maqolada turli innovatsion metodlar va ularning amaliy ahamiyati tahlil qilinadi.