“METODIK MAHORAT KUNI” VA “METODIK MAHORAT SOATI” TADBIRI. “QUVNOQ MATEMATIKA” DEB NOMLANGAN HAFTALIGINI OʻTKAZISH BOʻYICHA TAVSIYALAR (Journal of Universal Science Research, 2025)
Maqolada 6-7 yoshli bolalarda elementar matematik tasavvurlarni rivojlantirish maqsadida Voskobovich gilamchasi    orqali bolalarni  geometrik shakllar bilan tanishtiriladi. Shakllardan shakllar yasash  o‘rgatiladi.