MAKTABGACHA TA’LIM TASHKILOTLARI RAHBAR KADRLARINING BOSHQARUV MADANIYATINI XALQARO STANDARTLAR ASOSIDA SHAKLLANTIRISH MEXANIZMLARI (Journal of Universal Science Research, 2025)
Ushbu maqola maktabgacha ta’lim tashkilotlari rahbarlarining boshqaruv madaniyati va professional satndart me’yorlarini xalqaro tajribalar asosida takomillashtirishga bag‘ishlangan. Finlandiya, Singapur va Buyuk Britaniya kabi davlatlarning ilg‘or amaliyotlari tahlil qilinib, O‘zbekistonda rahbar kadrlarning professional standartlari va ularning boshqaruv madaniyatini yuksaltirish bo‘yicha aniq mexanizmlar va tavsiyalar ilgari suriladi.