MAKTABGACHA TA’LIMDA UZLUKSIZ KASBIY RIVOJLANISH TIZIMINI TAKOMILLASHTIRISH (Journal of Universal Science Research, 2025)
Ushbu maqolada maktabgacha ta’lim tashkilotlari pedagoglarining uzluksiz kasbiy rivojlanish tizimi tahlil qilinadi. Pedagoglarning malaka oshirish jarayonidagi muammolar, mavjud tizimning kuchli va zaif tomonlari ko‘rib chiqilib, xalqaro tajribalar bilan solishtiriladi. Maqolada samarali rivojlantirish mexanizmlari va amaliy tavsiyalar taklif etiladi.