MAKTABGACHA TAʼLIM TASHKILOTLARI DIREKTOR OʻRINBOSARLARINING MENEJERLIK KOʻNIKMALARINI TАKОMILLАSHTIRISHNING АXBОRОT MЕTОDIK TАʼMINОTI (Journal of Universal Science Research, 2025)
Ushbu maqola, maktabgacha taʼlim tashkilotlarida direktor oʻrinbosarining menejerlik ko‘nikmalarini takomillashtirishda axborot metodik taʼminotining o‘rni va ahamiyatini tahlil qiladi. Maqolada axborot metodik taʼminoti, uning taʼlim jarayonidagi roli, axborot tizimlarining samarali qo‘llanilishi va raqamli texnologiyalarni joriy etish masalalari yoritilgan