MAKTABGACHA TA’LIM TASHKILOTLARIDA SAMARALI BOSHQARUVNI TAKOMILLASHTIRISH YO‘LLARI (Journal of Universal Science Research, 2025)
Mazkur maqolada Maktabgacha ta’lim tashkilotlarida samarali boshqaruvni takomillashtirish yo‘llari keltirib oʻtilgan.