MAKTABGACHA TA’LIMNI BOSHQARISH VA HAMKORLIKNING YANGI MODELLARI (Journal of Universal Science Research, 2025)
Ushbu tezisda maktabgacha ta’lim tizimida boshqaruv jarayonlarini modernizatsiya qilish, zamonaviy hamkorlik modellari va ular orqali sifatni oshirish masalalari yoritilgan.