BOLALARDA SALBIY HISSIYOTLARNI BOSHQARISHNING IJTIMOIY-PSIXOLOGIK ASOSLARI (Journal of Universal Science Research, 2025)
Tezisda maktabgacha yoshdagi bolalarda salbiy hissiyotlarni boshqarishning ijtimoiy-psixologik asoslari tahlil qilinadi. Tadqiqot bolalarning hissiy holatlarini aniqlash, ularni ijtimoiy muhit va oila ta’siri ostida boshqarish usullarini o‘rganishga qaratilgan. Tezisda hissiyotlarni boshqarishning samarali pedagogik va psixologik metodlari ham keltiriladi.