MAKTABGACHA TAʼLIM TASHKILOTINING MILLIY IMIDJINI SHAKLLANTIRISH VA BOSHQARISH (Journal of Universal Science Research, 2025)
Ushbu maqolada maktabgacha taʼlim tashkilotining milliy imidjini shakllantirish va boshqarish strategiyalari haqida soʻz boradi.