BOLALARDA EKOLOGIK KOMPETENSIYANI SHAKLLANTIRISHDA INTERFAOL METODLARNING AHAMIYATI (Journal of Universal Science Research, 2025)
Mazkur maqolada maktabgacha yoshdagi bolalarda ekologik kompetensiyani shakllantirishda interfaol metodlardan foydalanishning ahamiyati yoritilgan. Interfaol oʻqitish texnologiyalarining bolalarning ekologik tafakkuri, kuzatuvchanligi, mustaqil fikrlashi va tabiatga nisbatan masʼuliyatli munosabatini rivojlantirishdagi roli tahlil qilinadi.