RAHBARIYAT FAOLIYATIDA XODIMLAR MOTIVATSIYASI VA RAG‘BATLANTIRISHNING INNOVATSION MODELLAR (Journal of Universal Science Research, 2025)
Ushbu maqolada rahbariyat faoliyatida xodimlarning motivatsiyasi va rag‘batlantirilishining innovatsion modellariga oid zamonaviy yondashuvlar tahlil qilinadi. Mehnat unumdorligini oshirish, xodimlarning ishga bo‘lgan qiziqishini rag‘batlantirish va ularning professional rivojlanishini qo‘llab-quvvatlash borasida rahbarlar tomonidan qo‘llaniladigan innovatsion metodlar ko‘rib chiqilgan. Shuningdek, maqolada motivatsiya nazariyalarining amaliy tadbiqlari, texnologiyalar, gamifikatsiya, virtual rag‘batlantirish tizimlari va moslashuvchan bonus tizimlari kabi zamonaviy yondashuvlar batafsil tahlil qilinadi. Maqola rahbarlar va kadrlar bo‘limi mutaxassislari uchun amaliy tavsiyalar beradi va xodimlar bilan ishlash samaradorligini oshirishga yordam beradi.