MAKTABGACHA TA’LIM YOSHIDAGI BOLALARDA MILLIY QADRIYATLAR ASOSIDA IJTIMOIY-HISSIY KO‘NIKMALARINI SHAKLLANTIRISH (Journal of Universal Science Research, 2025)
Ushbu maqolada maktabgacha ta’lim tashkilotlari tarbiyalanuvchilarini intellektual, axloqiy, estetik va jismoniy jihatdan har tomonlama rivojlantirish jarayonida  shaxsiy sifatlar muloqotchanlik, ochiqlik va bag‘rikenglikni  milliy qadriyatlar asosida   intizomlilik ko‘nikmasini shakllantirishning   mexanizmlari haqida fikr yuritilgan.