YANGI O‘ZBEKISTONDA RAQAMLI TRANSFORMATSIYALASH SHAROITIDA TA'LIM TASHKILOTLARINI BOSHQARISH MEXANIZMLARI TAKOMILLASHTIRISH (Journal of Universal Science Research, 2025)
Ushbu maqolada Yangi O‘zbekistonda raqamli transformatsiyalash  sharoitida davlat boshqaruvi tizimining jadal raqamli rivojlanishini ta’minlash va Maktabgacha va maktab ta’limi tizimidagi boshqaruv kadrlarida  IT- sohasidagi zamonaviy ko‘nikmalarni shakllantirishning  barqaror strategik vazifalari  haqida fikr yuritilgan.