MAKTABGACHA YOSHDAGI BOLALARNI MILLIY QADRIYATLARGA SADOQAT VA VATANPARVARLIK RUHIDA TARBIYALASHDA KELAJAK SOATLARINING O‘RNI (Journal of Universal Science Research, 2025)
Ushbu tezisda maktabgacha ta’lim tashkilotlarida “Kelajak soatlari” dasturi orqali yosh avlodni milliy qadriyatlarga sadoqat va vatanparvarlik ruhida tarbiyalashning nazariy-metodik asoslari, usullari va samaradorligi tahlil qilinadi. “Kelajak soatlari”ning zamonaviy pedagogik texnologiyalar vositasida milliy-ma’naviy merosni o‘rgatishdagi imkoniyatlari, shuningdek, bolalarda ma’naviy immunitet va milliy o‘zligini saqlash qobiliyatini shakllantirishdagi o‘rni o‘rganiladi.