INDAU (ERUCA SATIVA MILL.)NING DORIVORLIK XUSUSIYATLARI (Journal of Universal Science Research, 2025)
Ushbu tezisda indau o‘simligining morfobiologik xususiyatlari va dorivorlik xususiyatlari keltirilgan bo‘lib, indau o‘simligining hozirgi kunda dunyo miqyosida foydalanilib kelinayotganligi to‘g‘risida ma’lumotlar keltirilgan.