BOSHLANG‘ICH TA’LIM METODIKASI TARAQQIYOTINING NAZARIY VA AMALIY JIHATLARI:AN’ANAVIY TAJRIBA HAMDA ZAMONAVIY TEXNOLOGIYALAR ASOSIDA (Journal of Universal Science Research, 2025)
Mazkur maqolada boshlang‘ich ta’lim metodikasining taraqqiyot jarayoni nazariy va amaliy jihatdan tahlil qilinadi. An’anaviy pedagogik tajribalarning ta’lim jarayonidagi ahamiyati hamda zamonaviy pedagogik texnologiyalar bilan uyg‘unlashuvi masalalari yoritiladi. Shuningdek, boshlang‘ich sinf o‘quvchilarida bilim, ko‘nikma va kompetensiyalarni shakllantirishda innovatsion yondashuvlarning samaradorligi haqida so’z yuritilgan.