BOSHLANG‘ICH SINF MATEMATIKA DARSLARIDA SUN’IY INTELLEKTDAN FOYDALANISHNING DIDAKTIK IMKONIYATLARDAN FOYDALANISHNING METODOLOGIK JIHATLARI (Journal of Universal Science Research, 2025)
Ushbu maqola boshlang'ich sinf matematika darslarida sun'iy intellektdan foydalanishning didaktik imkoniyatlari va metodologik jihatlarini kompleks tahlil qiladi. U Sun’iy intellekt vositalarining ta'lim jarayonini shaxsiylashtirish, o'quvchilarning matematik tushunchalarini chuqurlashtirish va o'qituvchilarning kasbiy faoliyatini qo'llab-quvvatlashdagi salohiyatini ko'rib chiqadi.