TURIZMNING BARQAROR RIVOJLANISHINI TA’MINLASHDA DAVLAT SIYOSATINING RO’LI (Journal of Universal Science Research, 2025)
Ushbu maqolada turizm industriyasining globallashuv sharoitida qanday rivojlanayotgani, uning milliy iqtisodiyot va iqtisodiy xavfsizlikka ta’siri, shuningdek, O‘zbekiston tajribasi misolida ayrim jihatlar tahlil qilinadi.