KO‘RUV ORGANLARINING GISTOLOGIK TUZILISHI VA RETINA DISTROFIYASI MUAMMOSI (Journal of Universal Science Research, 2025)
Ko‘zning gistologik tuzilishi, to‘r parda qavatlari,  retina distrofiyasi,  stam hujayralar terapiyasi