SURUNKALI OSTRUKTIV BRONXITNING IMMUNKORREKSIYALOVCHI TERAPIYA DINAMIKASIDA IMMUN HIMOYANING XARAKTERI (Journal of Universal Science Research, 2025)
Surunkali obstruktiv bronxit tarqalganligi va tez-tez qaytalanib turishi tufayli boshqa kasalliklardan aloxida farq qiladi va dolzarb ahamiyatga ega.