OPTIMIZM VA JAMIYAT TARAQQIYOTI (Journal of Universal Science Research, 2025)
Shaxsning hayot mavqeini shakllantiruvchi asosiy omillar nafaqat uning hayot tarzi va mehnat tashkilotidagi o‘zgarishlar, balki nazariy va dunyoqarash ideallarini o‘zlashtirishi hamdir.