QOʻQON XONLIGIDA ME’MORCHILIKNING RIVOJLANISHI (Journal of Universal Science Research, 2023)
Xalqimizning madaniy-ma’naviy boyliklari va milliy qadriyatlarini to’la, oqilona egallash va rivojlantirish hozirgi avlodning vazifasidir. Gap o’tmish madaniy-ma’naviy boyliklariga ega bo’lishdagina emas, balki uni chuqur egallab, yangi yuksak bosqichga ko’tara bilishdadir. Mazkur maqolada Qoʻqon xonligida me’morchilikning rivojlanishi haqida so`z yuritilgan.