MAKTABGACHA TARBIYA YOSHIDAGI BOLALARDA QOBILIYATNING RIVOJLANISH XUSUSIYATLARI (Journal of Universal Science Research, 2023)
Maktabgacha ta'lim tashkilotlarida bugungi kunda yaratilgan sharoitlar va maktabgacha tarbiya yoshidagi bolalarning qobiliyatlarini rivojlantirish, aniqlash va bolaning qobiliyatlarini rivojlantirish uchun nimalarga e'tibor qaratish kerakligi haqida so'z boradi.