Ahmad Muhammad Tursunning “Sohilsiz dengiz” asarida Imom al-Buxoriy obrazi (Journal of Universal Science Research, 2023)
Mazkur maqolada iste’dodli yozuvchi Ahmad Muhammad Tursun qalamiga mansub “Sohilsiz dengiz” asariga munosabat bildirilgan.Yozuvchining badiiy mahorati masalalariga e’tibor qaratilgan