KATTALARDA QIZAMIQ ETIOLOGIYASI, EPIDEMIOLOGIYASI, PATOGENEZI, KLINIKASI VA DAVOLASH USULLARI (Journal of Universal Science Research, 2025)
Maqolada qizamiqning etiologiyasi, epidemiologiyasi, patogenezi, klinik ko'rinishi, diagnostika tamoyillari va oldini olish bo'yicha zamonaviy ma'lumotlar keltirilgan. Differensial diagnostika jadvali va yuqumli kasalliklar shifoxonasida katta yoshli bemorda qizamiqni shaxsiy kuzatishning klinik holati keltirilgan.