ЗАМОНАВИЙ ТАРАҚҚИЁТНИНГ ЁШЛАР ДУНЁҚАРАШИГА ТАЪСИРИ (Journal of Universal Science Research, 2025)
Ушбу мақолада замонавий тараққиётнинг ўзига хос жиҳатлари хусусида фикр юритилган. Ушбу тараққиёт тенденцияларининг ёшлар дунёқарашига, ижтимоий қиёфасига кўрсатаётган таъсири атрофлича таҳлил қилинган.