YANGI DAVR FAYLASUFLARINING ERKINLIK HAQIDAGI QARASHLARI FALSAFIY TAHLILI (Journal of Universal Science Research, 2025)
Maqolada inson erkinligining shakllanishi va rivojlanib boorish jarayonlari yoritib berilgan.Shuningdek erkinlikning qadimgi davrda qay darajada ekanligi, Qadimgi davr faylasuflarining erkinlik haqidagi falsafiy fikrlari bayon etilgan.