MILLIY O‘ZLIKNI ANGLASHDA O‘ZBEK TILINING IJTIMOIY ZARURATI (Journal of Universal Science Research, 2025)
Ushbu maqola Milliy o‘zlikni anglashda o‘zbek tilining ijtimoiy zaruratini tahlil qilishga bag‘ishlangan. Til mentalitet ko‘zgusi, etnik guruhlar va xalqlar madaniyati darajasining ko‘zgusi ekanligi ko‘rsatilgan