ТАРИХИЙ ТАФАККУР ФЕНОМЕНИНИНГ ИЖТИМОИЙ-ФАЛСАФИЙ МОҲИЯТИ (Journal of Universal Science Research, 2025)
Мазкур мақолада тарихий тафаккур феномени компонентлари, хусусиятлари, бугунги кундаги аҳамияти фалсафий тадқиқ қилинган. Шунингдек, глобаллашув шароитида тарихий тафаккурни шакллантиришнинг ижтимоий-маънавий омиллар таҳлил қилинган.