OILADA AXLOQIY MADANIYATINI YUKSALTIRISHNING IJTIMOIY FALSAFIY OMILLARI (Journal of Universal Science Research, 2025)
Ushbu maqolada oila - har bir inson ongining boshqa ma’naviyaxloqiy qadriyat yо‘nalishlari orasida an’anaviy ravishda yetakchi о‘rinni egallagan ijtimoiy makon ekanligiga e’tibor qaratilgan. Shuningdek, shaxsiy farovonlik bilan bog‘liq bо‘lgan oila axloqiy madaniyatining rivojlanganlik darajasiga asoslangan jarayon hisoblananganligi ko‘rsatilgan