O‘QITUVCHINING INNOVATSION FAOLIYAT (Journal of Universal Science Research, 2025)
Mazkur maqolada o‘qituvchining innovatsion faoliyati, uning ahamiyati, mazmun-mohiyati va zamonaviy ta’lim jarayonidagi roli yoritilgan. Shuningdek, innovatsion faoliyatning o‘quv jarayoniga ta’siri, o‘qituvchilarning malaka oshirish ehtiyoji va kreativ yondashuvlarning zarurligi tahlil qilingan. Maqolada o‘qituvchining o‘z ustida ishlashi, axborot-kommunikatsion texnologiyalarni o‘zlashtirishi va ta’limga qo‘llashi haqida fikr yuritiladi.