СПОРТДА МАРКЕТИНГИНИНГ ЎРНИ (Journal of Universal Science Research, 2025)
Мазкур мақолада муаллифлар спорт маркетингининг замонавий концепцияси тўғрисида айрим маълумотлар берилган. Муаллифлар замонавий спорт маркетингига доир маълумотларни ўрганган ва таҳлил қилганлар.