BASKETBOL OʻYININI TASHKIL ETISH VA UNING TEXNIK USULLARI (Journal of Universal Science Research, 2025)
Ushbu ilmiy maqolada basketbol oʻyini taktikasi va texnik usullari,  oʻyin jarayonini tashkil qilish hamda uni oʻrganishda foydalaniladigan metodlar haqida batafsil bayon qilinadi.