INTEGRATIV YONDASHUV ASOSIDA BOʻLAJAK BOSHLANGʻICH SINF OʻQITUVCHILARINING KOMMUNIKATIV SALOHIYATINI RIVOJLANTIRISH (Journal of Universal Science Research, 2025)
Ushbu maqola integrativ yondashuv bo‘lajak o‘qituvchilarni kaspiy tayyorlashda qulay imkoniyatlar yaratilishiga ma'lumot beradi. Zamonaviy ta'limda fanlarni integratsiyalashuvi yangi pedagogik yechimlarni faol izlash salohiyatini rivojlantirish yo‘nalishlardan biridir.