“OMMAVIY MADANIYAT” VA MA’NAVIY HAYOTDAGI GLOBALLASHUV JARAYONLARI (Journal of Universal Science Research, 2025)
Maqolada globallashuv jaryonlari, kommunikatsiya vositalari inson tafakkuri, jamiyat rivojiga ko‘rsatadigan ta’siri, ma’naviy hayotdagi globallashuv jarayonlari,hamda ommaviy madaniyatning ma’naviy hayotga zararli ta’sirlari yoritilgan.