OILAVIY MUNOSABATLARDA AJRALISH MUAMMOLARI VA ULARNING YECHIMLARI (Journal of Universal Science Research, 2025)
Ushbu maqola oilaviy munosabatlarda ajralish muammolarini о‘rganishga bag‘ishlangan. Maqolada ajralishlarning asosiy sabablariga, jumladan, kommunikatsiya muammolari, moliyaviy qiyinchiliklar, ruhiy salomatlik va ijtimoiy bosimlar ta’siriga e’tibor qaratiladi. Shuningdek, ajralishlarning bolalar tarbiyasiga salbiy ta’siri ham tahlil etiladi.