“MENING HAYOTIY FALSAFAM” YOXUD, O’ZINGIZNI 5YILDAN SO’NG QAYSI NUQTADA TASAVVUR QILASIZ? (Journal of Universal Science Research, 2025)
Ushbu maqola shaxsiy hayotiy falsafa va kelajak tasavvurlariga bag‘ishlangan bo‘lib, unda o‘z-o‘zini anglash, maqsadlar belgilash va uzoq muddatli rejalar tuzish muhimligi tahlil qilinadi. Muallif 10 yil ichida o‘zini qanday holatda ko‘rishini tasavvur qilish orqali, shaxsiy rivojlanish va muvaffaqiyat sari intilishning ahamiyatini yoritadi. Maqolada hayotiy qadriyatlar, motivatsiya, o‘zgarishlarga tayyorlik va kelajakda ro‘yobga chiqariladigan orzular haqida fikr yuritiladi.