SANOAT MAHSULOTLARI ISHLAB CHIQARISHINI MAHALLIYLASHTIRISHNING JAHON TAJRIBASI VA UNDAN SAMARALI FOYDALANISH IMKONIYATLARI (Journal of Universal Science Research, 2025)
Mazkur maqolada sanoat mahsulotlari ishlab chiqarishning   Lotin Amerikasi va Janubiy-Sharqiy Osiyo, AQSh va Yaponiya kabi mamlaktlardagi tajribalari va mamlakatimiz iqtisodiyotida undan samarali foydalanish imkoniyatlari statistik ma’lumotlar asosida iqtisodiy tahlil qilinib, fikr-mulahazalar bildirilgan.