“ZAMОNAVIY MAKTAB RAHBARLARIGA QО‘YILADIGAN MENEJERLIK TALABLARINING TAHLILI” (Journal of Universal Science Research, 2025)
Maqolada zamonaviy maktab rahbarlariga qo‘yiladigan menejerlik talablari tahlil qilinib, ularning strategik fikrlash, yetakchilik, moliyaviy boshqaruv va professional rivojlanishga e’tibor qaratishi zarurligi ta’kidlanadi. Shuningdek, rahbarlarning axloqiy tamoyillarga rioya qilishi va jamoani samarali boshqarishi ta’lim sifatini oshirishda muhim ahamiyatga ega ekanligi ko‘rsatib o‘tiladi